Trænere

TRÆNERE

Brad Baudach

Camp ansvarlig / Træner

Brad Baudach er født i Syd Afrika i 1967. Han har stået på skøjter siden han var 6 år gammel og har været involveret i skøjteverden lige siden. Han har løbet  på landsholdet i 3 år og har deltaget i konkurrencer på internationalt niveau. I 1990 fik Brad tilbudt en kontrakt med Holiday on Ice, hvor han rejste verden rundt med en hovedrolle i showet. Han har fortsat sin professionelle karriere som træner i Danmark og har været træner siden 1995.

    Brad arbejder også som skolelærer på Danmarks største private internationale skole, hvor han underviser i økonomi, matematik samt idræt.

Lucie Kadlcakova

Træner

Jeg har skøjtet i mange år, først som solo løber og fra 13 års alderen isdans, hvor jeg har deltaget i Internationale konkurrencer på højeste plan. Her har jeg opnået en plads i top 10 ved  Junior VM.

Jeg har arbejdet som træner i 8 år og underviser i solo og isdans i alle aldersgrupper. Mine elever har nået det højeste niveau ved deltagelse i Junior Grand Prix konkurrencer. Udover træning på isen har jeg specialiseret mig i off-ice træning specifik målrettet til skøjteløbere.

Desuden underviser jeg også i dans og gymnastik.

Anton Velychko

Træner

Jeg hedder Anton, og kommer fra Ukraine. Jeg er 32 år gammel, og startede at skøjte da jeg var 4 år gammel. Jeg var Ukrainsk mester i solo junior rækker og har været på ungdoms landshold. Da jeg fyldt 17 år, fik jeg et tilbud at være med i udviklingen af isdans i Danmark. Fra år 2002 begynde min karriere som skøjtetræner i Danmark, og indtil idag har jeg 10 år erfaring som cheftræner.

Jeg har træner og teknisk specialist uddannelse.

I hverdagen arbejder jeg i Aalborg skøjtekluben.