TRÆNERE

Brad Baudach

Camp ansvarlig / Træner

Brad Baudach er født i Syd Afrika i 1967. Han har stået på skøjter siden han var 6 år gammel og har været involveret i skøjteverden lige siden. Han har løbet  på landsholdet i 3 år og har deltaget i konkurrencer på internationalt niveau. I 1990 fik Brad tilbudt en kontrakt med Holiday on Ice, hvor han rejste verden rundt med en hovedrolle i showet. Han har fortsat sin professionelle karriere som træner i Danmark og har været træner siden 1995.

    Brad arbejder også som skolelærer på Danmarks største private internationale skole, hvor han underviser i økonomi, matematik samt idræt.

Dima

Træner

Dmitriy (til daglig kaldet Dima) er fra Ukraine.

Han er 26 år gammel og tidligere isdanser på topplan frem til 2009. Dima har en mastergrad i olympisk- og professionel sport og ledelse fra universitetet i Kiev, Ukraine. Efter han stoppede sin isdanse-karriere, har han deltaget i flere shows og tv-projekter i hele verden (bla. "Varm på is" i Grækenland).

Ansat som cheftræner i GKF.

Lucie Kadlcakova

Træner

Jeg har skøjtet i mange år, først som solo løber og fra 13 års alderen isdans, hvor jeg har deltaget i Internationale konkurrencer på højeste plan. Her har jeg opnået en plads i top 10 ved  Junior VM.

Jeg har arbejdet som træner i 8 år og underviser i solo og isdans i alle aldersgrupper. Mine elever har nået det højeste niveau ved deltagelse i Junior Grand Prix konkurrencer. Udover træning på isen har jeg specialiseret mig i off-ice træning specifik målrettet til skøjteløbere.

Desuden underviser jeg også i dans og gymnastik.

Anton Velychko

Træner

Jeg hedder Anton, og kommer fra Ukraine. Jeg er 32 år gammel, og startede at skøjte da jeg var 4 år gammel. Jeg var Ukrainsk mester i solo junior rækker og har været på ungdoms landshold. Da jeg fyldt 17 år, fik jeg et tilbud at være med i udviklingen af isdans i Danmark. Fra år 2002 begynde min karriere som skøjtetræner i Danmark, og indtil idag har jeg 10 år erfaring som cheftræner.

Jeg har træner og teknisk specialist uddannelse.

I hverdagen arbejder jeg i Aalborg skøjtekluben.   

FUN ON ICE

Danmarks sjoveste skøjte camp!


Træning under ledelse af erfarne trænere

og du kan tag hele din famile med.

Seneste nyt


Fun on Ice 2019 datoer på plads!

7.  oktober 2018


En ny hjemmeside er online!


17. oktober 2017

Kontakt


BRAD BAUDACH

E-mail: skatingcamp@gmail.com

Tlf: +45 27 14 80 34

Copyright @ David Blazek 2018